Tietosuojaseloste

Banijay Finland Oy kunnioittaa jokaisen henkilön yksityisyyden suojaa, ja on sitoutunut suojaamaan jokaisen kanssamme yhteydessä olevan henkilön yksityisyyttä, tapahtuu yhteydenotto sähköpostitse, kotisivujen, sosiaalisen median tai muuta kautta. Haluamme olla avoimia siitä, mitä metodeja käytetään ja mitä tietoja tämä sivusto kerää. 

Henkilötietojen käsittely 

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme seuraavia periaatteita: 

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä. Näistä evästeistä välttämättömäksi luokitellut evästeet tallentuvat selaimellesi verkkosivuston perustoimivuuden kannalta ja takaavat sivuston perustoiminnon ja suojausominaisuudet. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä muun muassa analytiikkaa ja markkinointia varten. Nämä evästetiedot voidaan tallentaa myös kolmannen osapuolen palvelimelle. Voit estää evästeiden käytön ja poistaa evästeet selaimesi käytöstä, mutta silloin sivusto ei välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

Sivustolla käytetään Google Analytics- seurantatyökalua. Voit lukea Google Analyticsin yksityisyyskäytännöistä täältä. Mikäli haluat estää Google Analyticsin seurannan, voit tehdä sen täältä. Voit hallita eri mainostajien sinusta tallentamia evästeitä täältä

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Sinun oikeutesi 

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi, pyytää tietojen oikaisemista, päivittämistä, poistamista tai käsittelyn rajoittamista. Joissain tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Mikäli olet tyytymätön henkilötietojasi käsittelyyn, sinulla on oikeus ilmoittaa siitä Tietosuojavaltuutetun toimistoon.