Hae mukaan

Temptation Island Suomen uudelle kaudelle haetaan taas seikkailunhaluisia sinkkuja!

Haemme Temptation Island Suomi -ohjelmaan kaikenikäisiä sinkkuja viettämään ikimuistoisia hetkiä lomaparatiisissa! Ohjelmaan hakevilta sinkuilta toivomme ennakkoluulottomuutta, seikkailumieltä, valmiutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin, keskustelukykyä ja empaattisuutta sekä myönteistä suhtautumista hauskanpitoon.

Temptation Island Suomi hakee jälleen rohkeita pariskuntia uudelle kaudelle!

Temptation Island Suomi tulee taas! Haemme mukaan yli 20-vuotiaita pariskuntia, joilla ei kummallakaan ole alaikäisiä lapsia. Hakemamme pariskunnat ovat voineet olla yhdessä useita vuosia, tai he voivat olla vastarakastuneita, jotka kaipaavat vahvistusta tuoreehkolle parisuhteelleen. Olipa suhteenne tila mikä tahansa, meitä kiinnostaa kuulla juuri teidän tarinanne.

Hae mukaan suosittuun Lyxfällan -formaattiin!

Haluatko löytää keinoja lisätä ymmärrystäsi raha- ja talousasioissa? Haluatko kerryttää säästöjä ja toteuttaa tulevaisuuden taloudelliset haaveesi? Tai voisit tarvita tukea selvitäksesi liian suurista lainakuluista, ylikuluttamisesta, perinnöstä, yrityksen perustamisesta, konkurssista tai jostain elämäntilanteesta kuten avioeron aiheuttamasta taloudellisesta muutoksesta? 

Hae mukaan uudelle Suomen kaunein koti -kaudelle!

Koteja on monen muotoisia ja -kokoisia, toisistaan poikkeavia sisustukseltaan tai hyvin erilaisia tunnelmaltaan. Kaikkia niitä yhdistää se, että jokainen niistä on kaunis omille asukkailleen. Onko sinulla itselläsi kaunis koti, josta muut katsojat voisivat saada inspiraatiota ja iloa? Tai tiedätkö ihanan kodin, joka sinun mielestäsi kuuluisi näyttää myös muille?

Ilmoittaudu tai ilmianna kaunis koti mukaan ohjelmaan!

Avoin hakemus

Haluaisitko nähdä itsesi meidän tuottamassa tv-ohjelmassa?

Lähetä meille avoin esiintyjähakemus osoitteeseen casting@banijay.fi.

Olemme hakijoihin yhteydessä tarpeen tullen.